Verbeterd KPI dashboard

19/8/2024

Verbeterd KPI dashboard

Het KPI dashboard heeft een make-over gehad. Het is nu in één oogopslag duidelijk hoe je presteert op de meest relevante KPIs. Een ‘KPI-cirkel’ geeft het overzicht van prestaties op de kernset KPIs en ‘Tops en Tips’ geven aan op welke KPIs de bedrijfsscores voorlopen of achterblijven bij het gemiddelde van de (pilot)groep (zie afbeelding).

Het gedetailleerde overzicht van alle KPIs over alle jaren is nu niet meer direct zichtbaar, maar kan in een apart scherm geopend worden. Alle andere functies van het dashboard zijn hetzelfde gebleven.

Deze nieuwe make-over geeft gebruikers van het dashboard een duidelijker beeld en meer inzicht in hun prestaties en hoe zich die verhouden tot gemiddelden. In de loop van 2024 wordt met een aantal gebruikers geëvalueerd hoe zij dit ervaren, zodat het dashboard verder verbeterd kan worden.

Ik doe mee

Blijf op de hoogte

Via de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit kun je verwachten: Hoe kunt u als boer zelf aan de slag? Hoe zitten beloningssystemen in elkaar? Hoe wordt in de pilots met data omgegaan? Hoe zorgt het Ministerie voor integraal beleid?

Bedankt voor uw inschrijving! U ontvangt vanaf nu de laatste ontwikkelingen.
Helaas! Er is iets misgegaan.

Samenwerkings­partners